CHIPAS AKTUELNOSTI

Novo - Chipas Premium jela

Pored standardne Chipas ponude jela od piletine po cijeni od 5,90 KM, od sada možete uživati i Chipas Premium jelima po cijeni od 7,90 KM. Sigurni smo da svako može pronaći nešto za sebe pa je tu: Premium Piletina Romano sa bijelim umakom, Fitnes Salata za one koji vole lagani ali delikatesni obrok, Pileći Premium Big Mouth Burgeri, Premium Royal Cheese Piletina sa cheese umakom, Premium Tortuga piletina za ljubitelje okusa kikirikija, Premium Piletina Bangkok i Chicken Quesadillas sa bogatim dodacima uz samo jelo.

Uživajte, Vaš Chipas.

22

SEPT

blog

Novo - Chipas kolači u čašama

Novo - Chipas kolači u čašama
Probajte nešto sasvim novo. Chipas premium kolači u čašama dostupni su u bolje snabdijevenim marketima širom Bosne i Hercegovine! U svakoj čaši nalazi se i kašikica tako da Chipas kolač možete konzumirati u svakoj prilici. Uživajte.

14

SEPT

blog

Sretan početak nastave!

Sretan početak nastave
Dragi naši školarci, želimo vam sretan početak nastave u 2022. godini i za vas smo pripremili Chipas raspored časova koji možete preuzeti klikom na dugme ispod. Vaš Chipas.

30

AUG

blog

KUPI CHIPAS FRANŠIZU ZA SAMO 1000 Eura

Iskoristite ovu izuzetnu priliku i kupite Chipas ugostiteljsku franšizu po jedinstvenoj cijeni od 1000 EUR. Franšiza je dostupna za gradove koji se nalaze na mapi. Za sve detalje obratite se na e-mail: info@chipas.ba

20

FEB

Novosti

Popular

Novo - Chipas Premium jela

Septembar 22, 2022

Popular

Sretan početak nastave!

August 31, 2022

Popular

NOVA SLANA JELA!

Sept 09, 2019